Heeft u dringend een dakdekker of loodgieter nodig?

KLIK HIER

DAKBEDEKKING

Dakrenovatie, dakreparatie en nieuwbouw daken

Bij Comfort Groep Installaties en Dakonderhoud hebben we veel ervaring in de aanleg, het vernieuwen en repareren van alle soorten daken.

Wij verzorgen onderhoud en aanleg aan en van platte daken en bitumen dak, dakwerk hellende daken en ook de aanleg van sedumdaken behoort tot ons werk. Kortom, elk type dak kunt u door ons laten aanleggen, onderhouden, repareren en renoveren.

Het repareren van een klein lek tot het realiseren van een volledig nieuw dak – en alles daar tussenin – wordt met de grootste zorg en bekwaamheid door ons uitgevoerd.

Dakwerken die u door ons kunt laten uitvoeren zijn:

  • Lekdetectie en dakreparatie
  • Dakrenovatie alle type daken
  • Aanleg alle soorten nieuwbouw daken
  • Aanleg ecologische groendaken (sedumdak)
  • Aanleg en onderhoud bitumen dakbedekking
  • Aanleg en onderhoud shingels daken

 

Lekdetectie dak lekkage

Constateert u waterschade als gevolg van een lekkend dak, dan kan de bron van de lekkage zich op tientallen centimeters tot meters afstand van de zichtplek bevinden. Met name bij platte daken is dit het geval. Beton, grind, maar ook bijvoorbeeld isolatiemateriaal en folie kunnen het water opnemen en /of geleiden. Pas wanneer het verzadigingspunt bereikt is wordt de lekkage zichtbaar. Dan is het inmiddels tijd om snel te handelen! De werkelijke bron van de lekkage opsporen is werk voor dak-specialisten. Wij kunnen met speciale apparatuur, zonder hak- en breekwerk (dus met minimale herstelkosten) snel en exacte de bron van de lekkage opsporen.

Heeft uw woning of bedrijfspand onverhoopt waterschade opgelopen als gevolg van dak-lekkage? Uw verzekeringsmaatschappij zal dan in de meeste gevallen eisen dat u bij een erkend bedrijf een lekdetectie laat uitvoeren.

Comfort Groep Installaties en Dakonderhoud kan dak lekdetectie voor u uitvoeren. Uiteraard pakken we ook de oorzaak van de lekkage aan en zorgen voor herstel van het dak.

CONTACT

Heeft u vragen of een project waar u hulp bij nodig heeft?

CONTACT