Heeft u dringend een dakdekker of loodgieter nodig?

KLIK HIER

Lekkage inspectie

Water heeft als eigenschap om bij lekkage zijn eigen weg naar buiten te vinden. En dat is lang niet altijd direct bij de lekkageplaats. Soms duurt het zelfs even voor het zichtbaar is dat er ergens in de woning of in het dak een lekkage is. Ondertussen werkt het water in op de bouwkundige staat van muren, het plafond of bijvoorbeeld het dak. Met alle gevolgen van dien. Lekkage inspectie is een methode waarmee met speciale apparatuur, zonder sloopwerk, de juiste locatie van het lek gevonden kan worden. De methode werkt snel, precies, zonder extra schade en dus kostenbesparend. Heeft u lekkage en wilt u aanspraak maken op uw verzekering, dan zal uw maatschappij in de meeste gevallen verlangen dat u eerst een lekkage inspectie laat uitvoeren.

Vermoedt u een waterlekkage? Wacht dan niet langer en roep de hulp van Comfort Groep Installaties en Dakonderhoud in: 06-14448485

Wij werken in de regio’s Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam, Dordrecht en Spijkenisse

CONTACT

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas.

CONTACT