Heeft u dringend een dakdekker of loodgieter nodig?

KLIK HIER

Badkamers en loodgieterswerk

Ook in loodgieterswerken bieden wij een brede dienstverlening aan. Onze vakmensen verzorgen uw leidingwerk of sluiten uw nieuwe kraan aan, maar verzorgen net zo vakkundig totale badkamerrenovatie. Hoe u het ook wilt, en ongeacht de grootte van de klus, uw kunt rekenen op de kwaliteit en kennis van Comfort Groep Installaties en Dakonderhoud.

  • Cv-werkzaamheden
  • Waterschade lekdetectie
  • Ontstoppen
  • Leidingwerk
  • Badkamers plaatsen
  • Badkamer renovatie

Loodgieterswerk

Heeft u in uw woning steeds weer terugkerende sanitaire problemen of zijn er acute problemen waar de hulp van een goede loodgieter voor nodig is om ze op te lossen? Ons team van ervaren loodgieters zorgt er met vakkennis, service en klantvriendelijkheid voor dat het probleem snel verholpen is. Of het nu gaat om een afvoer ontstoppen, het aanleggen of omleggen van leidingen, het repareren van uw verwarmingsinstallatie of ander loodgieterswerk, op ons kunt u rekenen!

Badkamerrenovatie

U heeft uw nieuwe badkamer met zorg uitgezocht, kies daarom ook met zorg de juiste loodgieter uit! Het inhuren van de juiste loodgieter is van cruciaal belang om het kwalitatieve resultaat te krijgen dat u zich voorstelt.

Badkamers moeten zowel comfortabel als functioneel zijn. Een professionele loodgieter bellen is een goede eerste stap om de mogelijkheden tot badkamerrenovatie te onderzoeken. Zo weet u vóór u overgaat tot de aankoop van een nieuwe badkamer wat er mogelijk is op gebied van leidingwerk of hoe de afvoer geregeld kan worden bijvoorbeeld.

Gaat u over tot badkamerrenovatie, dan kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren. Van het verwijderen van de oude badkamer tot de oplevering van uw nieuwe badkamer; alle werkzaamheden worden sluitend, secuur en safe door ons uitgevoerd. Inclusief de puntjes op de i voor een perfecte badkamer afwerking.

Deel of totale badkamerrenovatie

Wilt u een deel van de badkamer renoveren? Bijvoorbeeld van uw douche een inloopdouche maken? Is het bad verouderd of wilt u de badkamer voorzien van nieuwe armatuur of kranen? Wij nemen graag, professioneel en betrouwbaar alle praktische werkzaamheden die bij uw badkamerrenovatie komen kijken uit handen. Van leidingwerk tot voegwerk…

CONTACT

Heeft u vragen of een project waar u hulp bij nodig heeft?

CONTACT